Vzájomný zápočet pohľadávok a záväzkov - Mintál, Ján
Vzájomné započítavanie pohľadávok a záväzkov. Započítavanie pohľadávok v obchodno-záväzkových vzťahoch. Započítavanie pohľadávok v jednoduchom účtovníctve. Účtovanie započítania pohľadávky a záväzku v cudzej mene. Príklady.