Sazby pro firmy dále klesají - Žůrek, Jan
Výsledky najnovšieho celosvetového prehľadu sadzieb daní z príjmov právnických osôb potvrdzujú dlhodobý trend poklesu. S výnimkou Nemecka ani jedna z členských či kandidátskych zemí Európskej únie svoju sadzbu nezvýšila, mnohé ju naopak znížili. Prehľad sadzieb v jednotlivých krajinách.