České banky podle výročních zpráv - Machala, Karel
Charakteristika vývoja veľkosti a poradia českých bánk v roku 2002 - relatívna stabilita. Päť najväčších bánk podľa vkladov klientov. České banky, ich veľkosť a vývoj. Vývoj vkladov a úverov bánk. Vývoj zisku a prevádzkové náklady bánk. Vývoj medzibankových pozícií bánk.