Reforma vysokých škôl a ich financovanie - Vozár, Libor
Východiská reformy vysokých škôl na Slovensku. Štatistické ukazovatele slovenského vysokého školstva. Podpora vysokého školstva zo štátneho rozpočtu. Viaczdrojové financovanie vysokých škôl. Rozpočet vysokých škôl.