Pohon automobilov na LPG - Prosnan, Jozef
Z obsahu: Pohon áut na LPG (propán-bután) pribrzdí spotrebná daň. Každé druhé auto jazdiace na LPG je prestavané nelegálne. Súčasná cenová výhoda LPG sa zníži. Mobilné čerpacie stanice sú len na Slovensku a v Česku. Šance LPG stúpajú a klesajú s výškou zdanenia. Dopyt v Poľsku výrazne rastie.