Vlani po prvýkrát rástlo neživotné poistenie rýchlejšie ako životné - Záborský, Ján
Rast predpísaného poistenia na Slovensku. V r. 2002 po prvýkrát v slovenskej histórii neživotné poistenie rástlo rýchlejšie ako životné. Spomalenie rastu životného poistenia. Čo by mohlo pomôcť jeho zrýchleniu. Hlavný nárast bol v povinnom poistení. Príprava nového zákona. Nové licencie.