Zmiernenie sociálnych dopadov v regióne
Spôsoby odstavenia jadrovej elektrárne V-1 Jaslovské Bohunice. Päť variantov vyraďovania s rôznou dobou a rôznym rozsahom ochranného uloženia, či uzatvorenia s dozorom. Odstavenie jadrovej elektrárne a jeho dopad na nezamestnanosť v regióne. Návrhy riešenia dopadov. Kontinuita v regióne.