Dnes uplynie 50 rokov od peňažnej reformy - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Pohľad na menu peňazí 30. mája 1953 v Československu - čo jej predchádzalo, hlavní aktéri, jej dôsledky a osobné tragédie. Rozdiel medzi reformou a výmenou peňazí.