Komisár Solbes vystrašil kandidátske krajiny - Záborský, Ján
Európsky komisár pre financie a menu Pedro Solbes Mira prekvapil kandidátske krajiny vyhlásením, že na ich vstup do Európskej menovej únie (EMÚ) budú kladené prísnejšie kritériá ako na súčasných členov. Sprísnenie sa bude týkať fluktuačného pásma výmenného kurzu jednotlivých mien. Problém pre V-4. Systém výmenných kurzov ERM.