In Slowakischen industrienternehmen angewedete adaaptationsinstrumente für den beitritt zum gemeinsamen EU - markt - Majtán, Miroslav
Vymedzenie rozhodujúcich adaptačných nástrojov slovenskej podnikovej sféry v prístupovom procese do EÚ a ich analýza na vzorke 110 slovenských priemyselných podnikov.