Plánovanie kvality - prostriedok na zvýšenie prosperity firiem - Nováková, Renáta
Problematika manažérstva kvality ako proklamovaná metóda na dosiahnutie prosperity a konkurencieschopnosti firiem. Plánovanie kvality v normách ISO. Postupnosť krokov pri plánovaní kvality.