Trend Top v infotechnológiách
Top IT a Top telecom. Info-komunikačný trh. Riadenie vzťahov so zákazníkmi. Outsourcing IT. Podniková informatika. Ekonomické agendy. Telekomunikácie. Informatizácia spoločnosti. Kontrakty a projekty. IT osobnosť roka. Internet.