Slovenská mena a jej perspektíva po vstupe do EÚ - Babišová, Martina
Výhody a nevýhody menovej integrácie Slovenska po vstupe do EÚ. Dva varianty vstupu Slovenska do Európskej menovej únie. Zavedenie kurzového režimu Currency Board. Nevhodné stratégie - jednostranné zavedenie eura.