V práci opäť po novom - Kokavcová, Lýdia
Zmeny v zákonníku práce od 1. júla 2003 z pohľadu zamestnávateľov a odborov. Limity maximálnych nadčasov a pracovného času - porovnanie s inými európskymi krajinami. Hlavné zmeny v práci.