Dôchodková reforma - čo je skutočne výnosné - Pošvanc, Matúš
Pohľad na dôchodkovú reformu v SR z hľadiska výnosnosti priebežného systému. Porovnanie rastu miezd a kapitálových výnosov 1971-1990 v niektorých krajinách sveta. Vývoj reálnych miezd v SR za obdobie 1994-2002. Porovnanie reálneho rastu miezd a kapitálových výnosov v krajinách EÚ.