Podnikatelské prostředí a zvyklosti zemí Evropské unie - Zamykalová, Miroslava
Stručná charakteristika prostredia vybraných členských krajín EÚ z pohľadu základných aspektov, ktoré ovplyvňujú obchodné jednania a podnikateľské postupy v týchto krajinách. Charakteristika národnej kultúry a obchodných zvyklostí v Belgicku, Nemecku, Francúzsku, Veľkej Británii, Taliansku a Holandsku.