Zamestnávanie zahraničných študentov v Slovenskej republike - Macková, Zuzana
Zamestnávanie cudzincov v Slovenskej republike. Zákon č. 48/2002 Z.z. o pobyte cudzincov. Od 1. apríla 2002, kedy nadobudla účinnosť novela zákona, nie je možné zahraničných študentov zamestnávať, t.j. nemožno s nimi uzatvárať pracovný pomer na základe pracovnej zmluvy ani dohody mimo pracovného pomeru.