Alternativní postkeynesovské modely determinace peněžní zásoby - Krejdl, Aleš
Informácia o rôznych modeloch determinancie peňažných zásob. Analýza ortodoxného prístupu k modelovaniu procesu peňažnej ponuky. Model peňažného multiplikátora s portfóliovým rozhodovaním ekonomických subjektov. Úverový model determinancie peňažných zásob. Zmiešaný model - model s portfóliovým rozhodovaním ekonomických subjektov a úverovým trhom.