Finančná pomoc Európskeho spoločenstva Slovenskej republike - Ličko, Tibor
Základné princípy fungovania predvstupných fondov Phare, Sapard a Ispa. Informácia o projektoch, ktoré možno z programov predvstupnej pomoci financovať. Oblasť podpory jednotlivých predvstupných zdrojov únie. Prehľad o programovom procese poskytnutia pomoci. Spôsob predkladania investičných projektov.