Reklama (história versus súčasnosť) - Horňák, Pavel
Počiatky reklamy na našom území do roku 1918. Reklama od vzniku Československa do roku 1948. Asociácie reklamných agentúr. Reklamné podujatia na Slovensku. Štúdium reklamy. Prvé špecializované vysokoškolské štúdium propagácie v SR.