Personálne agentúry sa združili
Vznik a hlavná úloha novej Asociácie personálnych agentúr Slovenska. Štandardizácia poradenského trhu v oblasti ľudských zdrojov, zlepšenie imidžu a zvýšenie dôveryhodnosti personálnych agentúr.