Vybrané teoretické aspekty optimalizácie kapitálovej štruktúry podniku - Hyránek, Eduard, 1955-
Všeobecná charakteristika optimálnej kapitálovej štruktúry podniku. Kritériá optimalizácie kapitálovej štruktúry podniku. Výber prístupov niektorých teórií kapitálovej štruktúry. Modiglianiho a Millerov model.