Oceňovanie majetku a záväzkov u podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva od 1.1.2003 súčasná (odúročená) hodnota budúcich peňažných tokov - Juríková, Renáta
Slovensko pri príprave na vstup do EÚ, okrem iného, musí splniť prísne požiadavky na kvalitu informácií prezentovaných v účtovnej závierke. Na kvalitu informácií má vplyv predovšetkým oceňovanie, ktoré predstavuje zásadný problém účtovníctva. Príklady.