Top 200
Mimoriadna sekcia Trendu. Najväčší výrobcovia, zamestnávatelia a exportéri. Rebríčky nefinančných podnikov na Slovensku podľa tržieb, pridanej hodnoty, zisku i aktív. Trend Top 200. Komentáre. Výroba. Pridaná hodnota. Zisk. Export. Aktíva. Zamestnanosť. Zmeny.