Bezprecedentný nákup súkromného dlhu centrálnou bankou - Baláž, Vladimír
Japonská vláda odsúhlasila sanáciu piatej najväčšej banky Resona a tak sa stala majiteľom nadpolovičnej väčšiny kapitálu v tejto banke. Ako došlo k tejto bezprecedentnej situácii. Zlé správy do sveta o japonskej ekonomike.