Súhrn zmien v základných daňových predpisoch k 1.1.2003 - Dobšovič, Dušan
Úprava dane odpočítanej pri investičnom majetku. Nadmerný odpočet. Vedenie záznamov na daňové účely. Osobné zdaniteľné plnenia. Vývoz služieb. Medzinárodná preprava. DPH v združení. Odvod dane pri zrušení registrácie. Uplatňovanie dane cestovnými kanceláriami. Zmeny v prílohe č. 1 zákona o DPH. Praktické príklady.