Špecifické typy distribučných stratégií - Jedlička, Milan
Modelové príklady piatich vybraných typov distribučných stratégií. Stratégie súvisiace s: intenzitou distribúcie, prepravovaným tovarom, trhovým priestorom, kombinovanou distribúciou, distribučným servisom.