Zmeny v zákone č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty
Informácia o najdôležitejších zmenách v zákone č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty. Zákon nadobudne účinnosť 1. augusta 2003, okrem bodov 2 až 9, 11, 13, 15 až 17, 19 až 26, 34, 36 až 38, ktoré nadobúdajú účinnosť 1. januára 2004.