Zmenu DPH prijali vydavatelia s nevôľou - Pálková, Sylvia
Zvýšenie DPH zo 14 na 19 perc. úplne zlikviduje už aj tak upadajúci knižný trh. Vyššie vstupné náklady. Potreba zníženia nákladov. Vydavatelia kníh, na rozdiel od vydavateľov tlače, môžu dúfať v podporu štátu. Odhad veľkosti slovenského knižného trhu. Štátny grant - "príspevok na stratu". Nový program ministerstva kultúry.