Slovenka zápasí o prežitie - Hrúz, Juraj
Slovenka, a.s. Banská Bystrica čelí existenčným problémom. Je posledným funkčným slovenským pletiarskym kombinátom, kde do výroby vstupuje surová bavlna a vychádza hotový výrobok. Potreba reštrukturalizácie podniku. Zníženie počtu zamestnancov. Snaha pružne reagovať na potreby trhu. Slovenka nevidí východisko v strategickom zahraničnom partnerovi, ale v sebe - znovu sa postaviť na nohy.