Softvérový manažment - podnikanie bez obáv - Karabelli, Roman
Softvérový manažment a jeho základné nástroje. Pojmové vymedzenie a priebeh softvérového auditu. Aplikácia výsledkov softvérového auditu do praxe. Dokazovanie legálnosti softvérového auditu.