BSA na stope softvérovým pirátom - Karabelli, Roman
Činnosť BSA (Business software alliance). Vzdelávanie používateľov počítačov. Ciele BSA. Ochrana autorských práv k softvéru. Perspektívy do budúcnosti. Prehľad miery softvérovej kriminality vo východnej Európe.