Zákon o verejnom obstarávaní z hľadiska aplikačnej praxe podnikateľa - Vavríková, Andrea
Charakter zmlúv vo verejnom obstarávaní. Základné princípy procesu verejného obstarávania. Uchádzač o verejnú objednávku. Uplatnenie požiadavky zábezpeky. Podmienky účasti vo verejnom obstarávaní. Preukazovanie finančného a ekonomického postavenia alebo technickej spôsobilosti uchádzača alebo záujemcu o dodanie predmetu obstarávania. Ponuka, jej predloženie a pravidlá vyhotovenia ponuky. Metódy verejného obstarávania. Lehoty na predkladanie ponúk.