NBS prerokovala stratégiu prijatia eura - Kuruc, Radko
Stratégia prijatia eura v SR - návrh spoločného materiálu ministerstva financií a centrálnej banky. Vstup Slovenska do eurozóny bude založený na uskutočnení série reforiem. Výsledky, ktoré by mali priniesť tieto reformy. Dokument vôbec nerozoberá náklady spojené s plnením maastrichtských kritérií a ERM II. Iné nedostatky dokumentu. Riziká skorého vstupu do EMÚ.