Irak je už za nami - Škoda, Ján
A. Elizabeth Jonesová, námestníčka ministra zahraničných vecí USA pre európske záležitosti, tvrdí, že Slovensko bude veľmi dobrým spojencom v NATO. Informácia o reštrukturalizácii NATO.