Komentár k novele Zákonníka práce - Kováčová, Jana
Dňom 1. júla 2003 nadobúda účinnosť novela Zákonníka práce. Účelom tejto novely je zabezpečiť väčšiu flexibilitu pracovnoprávnych vzťahov, znížiť mieru donucujúcich ustanovení a vo väčšej miere utvoriť predpoklady na kolektívne vyjednávanie sociálnych partnerov. Komentár k jednotlivým článkom a paragrafom novely Zákonníka práce.