EK sprísni reklamu na potraviny
Komisár pre ochranu spotrebiteľov v Európskej únii David Byrne predkladá návrh na sprísnenie reklamy na potraviny. Návrh počíta so zákazom nedokázateľných tvrdení a sloganov ktoré sľubujú "psychologický účinok."