Tržní socialismus pravoslavného ateisty - Šimov, Jaroslav
Politická situácia v Bielorusku - história a súčasnosť. Prehľad ukazovateľov ekonomického a sociálneho vývoja v Bielorusku. Vzťahy Ruska a Bieloruska. Vzťahy Bieloruska k Západu a ostatným krajinám bývalého Sovietskeho zväzu.