Výsledky harmonizácie Informačnej siete poľnohospodárskeho účtovníctva SR (FADN SR) s nariadeniemi Komisie EÚ v roku 2002 - Haspra, Rudolf
Povinnosť Slovenska vybudovať vlastnú Informačnú sieť poľnohospodárskeho účtovníctva (ISPÚ). Vymedzenie problematiky, metodický postup. doterajšie výsledky.