Interkultura managementu - Rydza, Eva
Nevyhnutnosť spoznávať cudzie kultúry a zvyklosti pre manažérov a obchodníkov. Pojem interkulturálny tréning a jeho typy. Interkulturálny asimilátor. Kultúrne rozdiely v manažérskom tréningu na príklade SRN a Veľkej Británie. Komunikácia. Vzťah a motivácia k učeniu.