Príde eGovernment aj na Slovensko? - Obuch, Jozef
eGovernment = komplexná elektronizácia verejnej správy, spojená so zavádzaním počítačových technológií do úradov. Slovensko sa zaviazalo k naplneniu plánu eEurope+, čo je koncepcia rozvoja informačnej spoločnosti v krajinách uchádzajúcich sa o vstup do Európskej únie.