Čína: procitá hospodářský obr definitivně? - Foltýn, Jaroslav
Hospodárska realita v Číne za maoistického vedenia predsedu Maa. Ekonomická akcelerácia v 80. a 90. rokoch. Prehľad základných ekonomických ukazovateľov Číny. Čína a ázijská regionálna finančno-ekonomická kríza. Výmena politického vedenia a čínska ekonomika. Hospodárske a politické reformy v Číne.