Dôverné informácie a ochrana finančného trhu v kontexte slovenskej legislatívy - Chovancová, Božena
Zákaz využívania dôverných informácií. Insideri v slovenskej legislatíve. Zákaz insider dealingu. Povinnosť zachovávať mlčanlivosť. Kompetentný orgán. Pravidlá burzy cenných papierov.