Každá žena túži po kráse - Hinková-Dibarborová, Andrea
Záujem slovenskej ženy o nové výrobky na trhu, ovplyvnenie reklamou. Dôležitosť a vzťah k značkám. Značka je najdôležitejšia pri pleťovej kozmetike.