Druhý pilier - najvýraznejší prvok dôchodkovej reformy - Bohunický, Karol
Hlavné princípy súčasného dôchodkového systému. Dôvody penzijnej reformy. Dôchodkové systémy Európy - 1. povinný priebežný, 2. povinný kapitalizačný, 3. nepovinný doplnkový. Úspory, percentá, dôchodky. Dôchodkové správcovské spoločnosti. Licenčné podmienky. Depozitár. Dôchodkový fond. Garancie bezpečnosti a dohľad. Nárok na dôchodok. Ako sa kupuje dôchodok. Dôchodcom na vlastný úväzok.