Signály oživenia ekonomiky v Austrálii - Kišš, Štefan
Austrálska centrálna banka - The Reserve bank of Australia pravdepodobne ponechá svoju kľúčovú úrokovú mieru na nezmenenej úrovni 14. mesiac za sebou, keď sa domáca ekonomika pomaly zotavuje a optimistickejšie informácie prichádzajú aj zo Spojených štátov. Prehľad základných ekonomických ukazovateľov austrálskej ekonomiky.