Palma Tumys, a.s., Bratislava - Vlkolinský, Robert
Charakteristika spoločnosti Palma Tumys, a.s., Bratislava, ktorá je popredným slovenským výrobcom rastlinných tukov a olejov. Výrobný program spoločnosti. Hlavné exportné teritóriá. Celkové aktíva. Hospodársky výsledok spoločnosti.