Elektronické platební prostředky na Slovensku - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Aktuálne informácie o využívaní elektronických platobných prostriedkov v podmienkach SR. Harmonizácia domácej právnej úpravy s legislatívou Európskej únie.