Belgický bankovní systém, historické kořeny a současnost - Kolcunová, Eva
Vznik belgického bankového systému (BBS) a jeho štruktúra. Faktory ovplyvňujúce súčasný vývoj BBS. Nová orientácia konkurenčného boja medzi belgickými finančnými inštitúciami a ich nová stratégia. Zmeny legislatívnych podmienok.