O velké transakci musím vědět - Fiala, Zbyněk
Larry Weinbach /predseda a generálny riaditeľ Unisys - spoločnosti pre informačné technológie/ - popisuje ťažký život amerických vrcholových manažérov. Výklad Weinbachovho modelu corporate governance v Unisys.